Kozijnen

Het vernieuwen van de houten kozijnen, ramen en deuren is een investering die weloverwogen moet worden uitgevoerd. Wij denken graag met u mee met het wijzigen van de indeling van uw gevelvlak. Wilt u van een raamkozijn, naar een kozijn met openslaande deuren/schuifpui, waarbij het metselwerk aangepast dient te worden? Wij draaien onze hand er niet voor om!
kozijnen

De kozijnen komen uit een ultra moderne timmerfabriek, die zorg draagt dat de levering van uw nieuwe kozijnen ruimschoots voldoen aan de strengste uitvoerings- en kwaliteitseisen. Door hun hoge productie, kunnen wij uw kozijnen zeer concurrerend aanbieden.

– Kozijnen en deuren voldoen aan de voorschriften opgenomen in de Kwaliteitsvoorschriften Timmerwerk (KVT).
–    Kozijnen, deuren en glas worden onder KOMO-certificaat geproduceerd.
–    Hang en sluitwerk voldoet standaard aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
–    Uw kozijnen worden geleverd in de houtsoort Mahonie of Meranti, standaard in de kleur wit of blank. Andere kleuren zijn uiteraard op aanvraag leverbaar.

Bij de productie van uw gevelelementen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hout met het FSC-keurmerk. Dit keurmerk verzekert dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Door deze keuze draagt u bij aan bescherming van bossen wereldwijd.

Snel bericht


  Bouwbedrijf A.P. de Lange & Zn V.O.F.

  Voordijk 270
  2992 AM BARENDRECHT

  Telefoon 06-303 909 53 overdag
  0180-62 33 56 ’s avonds
  E-mail : info @ bouwbedrijfdelange . nl

  KVK : Rotterdam nr. 24144552
  B.T.W. nr. : NL803145500B01